Pohled na krásně křupavé, zlatavé hranolky ve vás vyvolá touhu po zakousnutí. Chuťové buňky se začínají bouřit a volat: „to chceme, na to máme chuť.“ Tělo se staví do obranné pozice, přece tolik tuku, to ani náhodou. Co teď? Kdo zvítězí?
Mezi moderní vynález patří horkovzdušný fritovací hrnec. Je skutečnou revolucí ve zdravém stravování. V některých státech patří do vybavení každé kuchyně.
Hrnec můžete využít nejen na fritování, ale i na grilování nebo pečení. Co je rozhodně podstatné a dělá tuto věcičku hvězdou, je že na přípravu jídla nepotřebujete litry oleje, ale stačí pouze zastříkat nebo dát do nádobky lžičku oleje. A to dokonce můžete použít olivový.
Stop složité technologii
Kuchyňský zázrak pracuje pomocí halogenového infračerveného topného tělesa. Tím umožňuje rychlou a zdravou přípravu ryb, masa nebo zeleniny. Dá se říci, že ušetří až o polovinu více času a jídlo rozhodně není vysušené ani nijak jinak znehodnocené. Je zachována ta správná chuť masa a křupavost trojobalu. Navíc, když si pomyslíte, že vše je připravované bez hromady omastku, tak je to naprostá jednička.
Stále váháte nad investicí do tohoto výrobku
Možná vám pomůže pár takových plusových bodů, které stojí za zmínění.
– Příprava jídla bez litrů oleje
– Úspora času
– Nastavení teploty manuálně
– Možnost využít naprogramované programy na určené druhy jídla
– Funkce jsou řízeny přes přední dotykový panel
– LCD displej ukazuje veškeré informace o chodu hrnce
– Snadná údržba
– Vyjmutelnou nádobu lze mýt v myčce
– Vyhovující velikost
Ještě stále nejste rozhodnuti? Pak stojí za připomenutí časovač. Malá věcička dokáže velké věci. Zkrátka si nastavíte jen dobu spuštění a ukončení. A tak ráno, když vstanete, můžete mít čerstvé rohlíčky nebo zase když přijdete z práce, může vás přivítat libá vůně připravovaného pokrmu. To už se rozhodně vyplatí.